Copernit_logoCopernit S.p.A har i over 30 år vært en markedsledende produsent av polymermodifiserte bitumenmembraner (takbelegg). I dag eksporteres materialene fra Italia til over 40 land over hele verden. Med sitt fokus på eksport har Copernit meget god kjennskap til krav og behov i de forskjellige klimatiske soner. I det norske markedet har de levert flere hundre tusen kvadratmeter med takbelegg og membraner i mer enn 15 år.

Produktspekteret strekker seg fra standard SBS modifisert takbelegg med skiferstrø i flere farger og varianter, til membraner for broer, veier, tunneler, balkonger, parkeringsdekker og radonsperrer. I samarbeid med Copernit tilbyr Taknett AS ikke kun produkter, men totale løsninger for vanntetting av konstruksjoner.

Ny produksjonslinje for takbelegg

I 2015 investerte Copernit, som første Italienske membranfabrikk på over 10 år, i en flunkende ny produksjonslinje samt nye miksere. Dermed økes den årlige kapasiteten med 12 mill. m2 til rett i overkant av 30 mill. m2. Med dette er Copernit S.p.A en av Europas desidert største produsenter av polymermodifiserte bitumenmembraner.