Reker og «noe attåt» på Oslofjorden

Sommertur med Nortekk Taksenter

Sommertur : Torsdag 21.juni arrangerte Nortekk Taksenter båttur med rekebuffet og «litt til» på Oslofjorden, og vi var representert med verktøy fra Calloni som en av leverandørene 🙂

Variert vær til tross var oppmøtet bra med en god miks av leverandører, kunder og ansatte fra Nortekk Taksenter. Hyggen startet allerede på Skur 33 med forfriskning i ettermiddagssola før kryssing av langgangen og ombord til SY Madonna. Et aldri så lite verbalt innlegg åpnet offisielt seansen oppfulgt av båtbransjens HMS.  Med «alle mann på dekk» satte båten lett kursen ut Oslofjorden, og det varte ikke lenge før varslet regnvær traff oss fra oven.

Saftige og store reker fra Grønland, loff og alt tilbehør stod på menyen. Mat var det nok av (og drikke) siden deltagerfrafallet samme dag hadde redusert reisefølget fra 50 til ca. 35 personer. Åpenbart som følge av det varslede uværet. Synd for de som ble hjemme av den grunn – regnskyllet var nemlig kortvarig. Solen viste sitt blide åsyn over en mett og lykkelig gjeng der vi sakte men sikkert opplevde en flott indre Oslofjord. Med store kontraster fra små koselige hytter i skjærgården, via kontainerhavna,  til Bjørvika i all sin prakt. Solnedgang over Operaen var siste skue før vi la til havn igjen på Rådhuskaia.

Takk for en hyggelig sommertur – Dette gjør vi gjerne igjen 🙂

Pål Rosenvinge
Taknett AS