Avtale signert med «Takgiganter»

Skjermbilde 2018-05-13 kl. 13.21.55Vi kan med stor stolthet nå «lette på sløret» og fortelle at vi har signert storhandelsavtale med Takkjøp-kjeden på vårt profesjonelle taktekkerverktøy fra Calloni 🙂

Om Takkjøp
Takkjøp AS er et innkjøpssamarbeid mellom 17 taktekkingsbedrifter spredd rundt i hele Norge. Selskapets formål er å sørge for de beste innkjøpsavtalene i bransjen. Samlet omsetning for medlemmene var på 636 MNOK i 2014 og de la over 1,5 millioner m² tak og membraner. Hovedsakelig legger kjedens medlemmer Derbigum membraner, men legger også andre typer tak, både med å uten fall.

Takkjøp-kjeden består i dag av: Sandnes Tak, Mester Tak Trondheim, Mester Tak Verdal, Nortekk Entreprenør, Euro Blikk og Tak, Follo Tak & Vedlikehold, Vestfold Kobber & Blikk, Malco, Atlanter Produkter, Tecta Tak, Kvernmo Tak, Flexi Tak, Svein O. Jentoft, Ing. Per Kvernmo, Rekord Tak, Narvik Bygg og Takentreprenøren.

«Selv om avtalen er signert er det nå jobben begynner», sier Pål Rosenvinge, Salgs- og Markedsansvarlig for Calloni hos Taknett AS. Han gleder seg til månedene som kommer.